torsdag, april 26, 2012

Stans bästa bibimbap .

. . .den återfinns på Ni Hao invid Vasaparken.  Vad har det eminenta fotot ovan att göra med den? Jo, detta är det som blir kvar på tallriken, en blandning av soja och sesamolja, efter man ätit klart dess goda försallad. När man väl sen kommer in på huvudrätten. Bibimen! så är det inget som går fel. Härliga groddar, spännande rivna morötter, syrliga gurkskivor, bitig kimchi, perfekt avvärjd bulgogi, en rejält pikant bibimbapsås och slutligen, och detta är viktigast: inget ägg. Ljummy!

** Såg en skum man på tunnelbanan idag. Han tittade på mig som om jag var skum. Men det var han som var skum. Får passa mig för honom tror jag.

** Jag har tränat/spelat/tävlat badminton 3 dagar av de 5 senaste dagarna. Så min axel, handled, armbåge, stjärt och mina lårframsidor har fått slita hårt. Är således lite lemmen ikväll.

** Jag håller på och jobbar med en stor tavla. Och känner mig hängig, trodde det var fysisk utmattning från spelandet eller ngt annat, kanske jobbrelaterat. Men har kommit på att det nog har med den tavlan att göra. Jag blir matt inför tanken att den ska slutföras, och att den i dagsläget inte är ngn jag har känslor för. Kom dock idag på ett sätt, en spännande twist, för hur den ska kunna slutföras. Så nu känns det bättre. Oket från axlarna och handleden etc är kanske väck.

**har en knut stor som en kackerlacka på axeln. ryktas att jag måste gå till en kiropraktor. men funderar på att gå till en massör istället.

**mer sen.

Inga kommentarer: