lördag, juni 06, 2009

Berlusconis avklädda bilder


Skrev ju tidigare om Italiens kung Berlusconi. Nu har han enligt SVD hamnat i trubbel igen. De privata bilder från hans lyxvilla på Sardinien som han förbjudit Italienska medier att publicera har nu publicerats i spanska tidningen ElPais. Ni ser några av dem på länken till vänster. Smaskiga bilder, tänk om liknande bilder dök upp på Reinfelt, undrar om han skulle suttit kvar.

Bilderna föreställer Berlusconi och den där tjejen som han gav ett halsband för 70.000kr i present (hävdade att det var för att han och hennes far var goda vänner), en ej namngiven man utan kläder som böjer sig över en pool (?!), en massa lättklädda damer samt på en av bilderna en topp politiker från Tjeckien.

Hursom, knäppast är hans svar på anklagerserna;
Varför har du haft halvnakna tjejer i din villa?
-Brukar du duscha med kläderna på?
Du har använt regeringens flygplan för att flyga in de halvnakna tjejerna till din villa.?
-Det där betyder ingenting, det är snart avklarat.

Shit vilken snubbe. Och ja, vet inte varför, men ngt med bilderna andas James Bond, och 60-talet. det är kanske så han ser sig. Isåfall borde han vara nöjd med bilderna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja sannerligen kreativ blogg. Fantasin flödar och du har ingen som helst mediakritik. Går på alla vinklingar och halvsanninar och fläskar sedan på själv.
Ta reda på hur det ligger till egentligen,
Berlusconi har ju inte gjort någonting alls. Bilderna visar kvinnor som solar topless och en man som badar naken. Huuu vad hemskt. I sverige hade Reinfelt få gå på stubben om någon badade naken vid hans sommarställe. Absolut. Så är det.
Bäst att spärra av alla stränder och skärgårdsöar i sverige hela sommaren så att inget nakenbad kan ske.
m

Ola sa...

Hej Anonym. Tack för din insikt i mediakritik, vinklingar och halvsanninar.

Om jag förstår det rätt så var Berlusconi gift vid tillfället. Och att då ses vid ytterligare ett tillfälle Noemi, ett gäng lättklädda damer och en Tjeckisk politikerkompis med stånd, känns ju knappast smidigt. Och som jag i mitt blogginlägg skrev(fläskade på) så har det försatt Berlusconi i trubbel.