måndag, april 05, 2010

Och våren varar väl till påska!


För er som inte sett påsken för alla ägg så var det under helgen Påsk.
Om det var orsaken till min bloggtorka vete fanken. Men här är jag tillbaka, i full bestyr/fjäderdräkt. Tänkte bjuda på en sån där sammanfattning, för att så att säga hinna ikapp.
* Helgen började värmande med en skön halvdag där jag lyxade och tog bilen till jobbet. Jag skrev en dikt om det;

Jag kryssade hem i godan ro
Påskfjädrar yrde av fartvinden
Sätesvärmen värmde
mina sätesmuskler.

* Långfredag kom och med dem lite trassel. Mest hälsan min som fick ge vika.
* Inser nu att jag inte orkar skriva kronologiskt, så nu skiter jag i det.
* Såg "Till vildigarnas land" och tycker den var mest knäpp. Höll inte riktigt att dras ut på så länge. Om än jag tycker att han från Sopranos var perfekt castad som röst till huvudmonstret.
* Kan roa er litteraturintresserade med att det jag läste under helgen var Skellefteå Kraft tidningen samt tvättinstruktion på en ikea handduk.
* På väg ut till Fullerö så såg jag en järv hoppa över ett fält på Färingsö, majestätiskt med en stor burrig svart svans och for fram som en ekorre mot en skogsdunge.
* Havanna lärde sig säga ordet "kaka"
* Har ådragit mig en nervös känsla i magen. Vet inte vad det är, om det är stress, utbrändhet eller sockerabstinens.
* Bakade chokladkokostoppar och slängde in i frysen samt åt lite smet.
* Vaknade imorse av att det var vinter ute. Kände efter, djupt i mitt inre, och hatade den innerligt. Så vid lunch så var den borta.
* Duschade två gånger idag.
* Har kommit på ett nytt sätt att hänga upp sopskyffeln i tvättrummet aka kattrummet. Tack vare detta så kan inte dumkatten oliver komma åt att bajsa utanför lådan.
* Passerade Hummelsta och skulle köpa godis för att skapa ngt med till bröllopet men de hade stängt, lite konstigt, då vi var där 19.03. och det står att de har öppet mellan 09-20 ALLA dagar.
* Grr.
* Drömde inatt att jag kommit på en SJUUUKT bra idé, som skulle göra mig miljonär. Det var i korthet en tjänst, som man laddade ned, som gjorde att alla videoklipp man tittat på, på sin vanliga dator, skulle automatiskt finnas tillgängliga, på en sida, anpassad för att titta på med mobilen. Ehhh, alltså, jag ägnade säkert 3-4 timmar inatt åt att hylla min egen kreativitet och drömma om hur stor den grejen skulle bli. Känns som bortkastad tid.
* Såg lite hockey. Skellefteå är värda att spela SM final, synd att inte pressen/domarna fattar det.
* Åt som vanligt massa frön till frukost. Och noterade att pumpakärnorna från Risenta numera även innefattar diverse växtrester. Väntar bara på att få stöta på en grodbit eller ngt sånt i en påse. Bläk.
* Har tänkt på det här med min konst och är sugen på att sätta igång igen med en rad tavlor, men just nu hindrar den nervösa känslan i magen mig.
* Nej, åt inga ägg, men en rejäl bit lamm med vitlök fick gå ned.

2 kommentarer:

The pyssler sa...

*gosade även med ett tamt lamm =)

Ola sa...

yep, det stämmer. glömde även:

* råkade köra över ett djur som redan var överkört, bump!