tisdag, juni 14, 2011

jag mår lite illa


När jag väl kom hem igår från jobbet så köpte och öppnade jag en förpackning GRILLA GRILL KARRÈ från Scan.

Minus 1: Det stank apa.
Minus 2: Den var liksom så konstigt formad och tjock så den var svår att grilla, efter 5 minuter på grillen var den näst intill grillkolsvart. Så jag tog av den. När jag sen skulle skära i den så var den rå i mitten på ena delen. Bläk. Såg på förpackningen strax innan jag började äta att den skulle ligga på i 15 minuter. Hade den legat på så länge så hade den varit svarthålsvart.
Minus 3: De två som blev över lade jag in i en plastpåse, men den stank så mycket, så jag lade den i en burk, och lade ngt tungt ovanpå i kylen för att pressa ned och hålla locket på plats. Men imorse så stank det ändå apa i kylen, då jag slängde skiten, då började soporna stinka, så jag gick ut med soporna, och då började soptunnan stinka. På fredag så kommer soptippen att stinka.
Minus 4: Mår lite illa nu, vet inte om det är placebo eller de stinkande bakterierna som äter på min mages säck.

Men varför köpte jag färdigmarinerat kött? Jag har aldrig gjort det förr, men jag stod där i snabbköpet och mindes att jag fått smaka sånt här kött av en sån där provsmakartant tidigare. och att det var lite gott. Men hon hade skivat köttet till små bitar, som hon stekte i stekpanna. men det skiter jag i, jag äter aldrig detta igen.

2 kommentarer:

Janne Scan sa...

Tråkigt att höra att du var missnöjd med grillkarrén från oss. Det låter som att det blivit något fel på den här karrén, kanske har kylkedjan brutits vilket gjort att köttet inte håller så länge som det var tänkt. Skicka gärna din adress till matforum(at)scan.se så kompenserar jag dig för detta.

Svenska Larm sa...

Ha ha, klassiskt att Janne Scan kliver in och kompenserar! Uppsökande kundservice!

Men du. Öppna en förpackning, konstatera att det luktar apa och ÄNDÅ slänga det på grillen - hur exakt tänkte du där? Mister konnässör.