söndag, november 08, 2009

uppsamlingsheat


bilden har inget med det jag skriver att göra, ville bara inte vara en sån där som bara skriver långa tråkiga inlägg utan bilder.

iallafall, tänkte återkomma i lite ämnen jag tidigare lovat att återkomma.

a) jag bloggade om ett gäng kakor som jag tyckte såg otroligt goda ut, nu har jag hittat receptet. strax ska jag det prova.

b) jag snackade ju tidigare massa om min chiliodling i tropikerna, den går som chilismöret, har planterat ut ett redigt gäng med plantor i egna krukor och skall strax skörda de röda chilisarna och så deras bäbisar i chiliplantskolan igen.

c) skrev för någon dag sen om att döda quarterbackar, och har nu sett avsnitt 7, quarterbacken höll på att dö när han skulle reparera något utanför rymdskeppet och det sprängdes, han slungades mot en vägg, det var blodstäng på insidan av hans rymdhjälm, men icket sa nicket, i slutet på avsnittet så höll han hand med nördens favorittjej igen. han har alltså varit nära att dö i 4 av 7 avsnitt nu, mer än hälften!

så, nu vet ni hur det har gått, lite lösa trådar upphittade. Och för er som inte vet vad jag skriver om? läs hela bloggen, häng med, ansträng er. Som ni ser så knyter jag upp trådarna. Jag tar hand om er läsare.


2 kommentarer:

Helena/ROOM AND SERVE sa...

Du gav mig dagens skratt med ditt chilli förslag :) DU är skön!

Ola sa...

hoppas jag fick vinsten också! ett skratt är inget värt, en vinst massor !