måndag, maj 24, 2010

Sådärja, då var man gammal.Min syrra postade precis den här på facebook, och påstod att hon inte kunde sluta lyssna på den. Och vips så blev jag gammal. Har svårt att se ngt annat än ironi i den här låten, men om de gjort den på allvar, och folk seriöst gillar den, utan minsta ironiska blinkningen, ja, då klarar jag inte av att vara allvarlig.

Klart jag kommer lyssna på låten i sommar, men inte som de som är unga. Jag tror de som är unga kommer att uppriktigt digga den här låten, medans jag och mina gemena åldersmän, kommer att gilla den för vad den är.

Äh, vilket knäppt inlägg, jag skriver ju bara samma sak om och om igen. Mina stämband är sjuka. Igår såg jag min katt göra ngt som jag ångrar att jag såg. Idag funderar jag på om jag ska börja blogga igen. Man får se.

8 kommentarer:

Daniel Milton sa...

80-talister. Det går inte att förstå sig på dem. Men en dag sitter de där och är förvirrade också.

Sandra sa...

Haha men Ola!

Nu känner jag mig inget annat än mäkta förvirrad, bara för att jag är född på 80talet så ska jag inte kunna förstå mig på ironi? Eller är det just det vi besitter och det ni äldre inte behärskar; att förstå ironin men samtidigt digga?
Är det i din värld två motpoler?

Tror också att de som faktiskt gjort låten är födda på inget annat än mitt årtionde!

Nu maler jag ju på värre än dig, samtidigt som jag lyssnar och diggar som aldrig förr!

Ola sa...

vad skönt, jag var bara rädd att du blivit helt tuned-in och därmed sonika bara älskat det, bortsett från ironin och bara tagit in det.

Vi är på samma sida igen, och jag är inte gammal längre, jag upprepar, jag är inte gammal längre.

Ola sa...

D.milton< Exakt, och det faktumet lär aldrig förändras eller rätas ut, tror det är meningen att det ska förbli en/ett enigma.

The pyssler sa...

Det är nice att vara född på 80-talet. Yeah!

Sandra sa...

Yeah!!

thomas larsson sa...

Ola, det är SNL som gjort videon. Kanske hört talas om "Dick in a box" och " I´m on a boat"? :)

Ola sa...

jomen jag vet, men jag ifrågasatte om kidsen visste.