onsdag, september 10, 2008

Rapport från min statistik


[bilden från den grymma serien Mad Men på den supercoola sänggaveln (ska ha) har inget med nedanstående inlägg att göra]

Hej alla, tänkte dra lite statistik från mitt imperium, dvs alla de länkar ni ser på toppen på den här sidan, och dess sammalagda trafik. Detta inlägget kan ju då ses som en utbildning, i hur man faktiskt genererar trafik, eller så använder ni den som förvarnande exempel, dvs hur man INTE genererar speciellt mycket trafik. Här kommer fakta!

Helt unika besökare under senaste månaden: 622
-Jag undrar lite vilka dessa såklart är, känner säkert inte mer än 20 av dem. Och få lämnar ju kommentarer, så det är ju lite lurigt att förstå vilka alla är. men men.

De sökord som gett mig mest trafik senaste månaden är: Vegetarisk Smörgåstårta, 14202041 och pockethylla.
-Jag tolkar detta som att det jag gör är: Gott och efterlängtat, Lurigt och intressant, samt snyggt och praktiskt.

De platser i Sverige där man i genomsnitt stannar längst på min sida är: Sala (19.22min), Marieholm(6.11min) samt Åre(5.12)
-Jag tror att ngn i sala bakade italiensk smörgåstårta och följde receptet under exakt så lång tid det tog att göra den.

De platser i Sverige där man tittar på flest sidor i genomsnitt: Luleå(15 sidor), Södertälje (6 sidor) och Nacka(6 sidor)
-Blir lite stalkervarning av sån här statistik, alltså, varningen är utfärdad, jag är den som ska passa sig, de i Luleå, Södertäljer och Nacka är de som har ögonen på sig.

Konstiga sök-ord som fört trafik till mig: "Arubablå", "fågelholkar för spritflaskor", "fotöljer för äldre", "kalender 2009 sex", "kopiera coola saker till din hemsida", "axels axlar"
-jag undrar vilken hjälp jag gav den som sökte på "kopiera coola saker till din hemsida". hoppas hon/han fann vad de sökte.

3 kommentarer:

Designtjejen sa...

Vilken härlig tolkning :-)

Ola sa...

och nu undrar jag bara vilka 621 besökare är. .

Svenska Larm sa...

Jag är en.