tisdag, december 30, 2008

Flight of the conchords, era jäkla genier.

Var inne och snokade på min vän Rickards excellenta blogg svenskalarm.blogspot.com, och fann där att även han upprörts över flight of the conchords och dess otroliga skills.
Han hade listat 3 klipp av dem, som inte bara var bra och roliga, utan bättre än det mesta inom de genres de driver med alternativt hyllar. Då jag utöver det även upprördes över Rickards skills som bloggade om detta så valde jag att anta hans utmaning, och presentera 3 klipp med flight of the conchords som jag blir förbannad av och som jag tycker är genialiska. Let's eat:


En Pet shop boys pastish som är bättre än pet shop boys. gillar kvinnan som går förbi med vokoderröst på bron vid 01.13 in i låten. Samt såklart den redan klassiska textraden:
"the manager Bevan, starts to abuse me, hey man, I just want some müsli".


Hiphoppare borde vara svartsjuka på deras genidrag att sjunga motherucker istället för motherf****ers, och slippa cencur. Haha. 01.46 in i låten så drabbas de dock av censur när de sjunger om något som har med mango och grannysmithäpplen att göra. samt ej att missa 01.59 då de i sann gangsterandra studsar med hjulen på sina ride:s. Yo!


Sista dansen blir en ballad. bästa citatet. så vackert:
"You can't break my heart, it's liquid, it melt when I met you."

har ännu bara sett en handfull avsnitt, kommer nog återkomma till detta.Inga kommentarer: