onsdag, mars 03, 2010

jag skriver iallafall. . .


Är mitt i en otroligt långvarig skrivvånda. Är bara väldigt dålig på att blogga numera, och tankar på varför det är så och lystna blickar mot andra fullt levererande bloggare är ständigt närvarande.

Varför är det då som det är? Lätt att peka på att tiden är mindre, att jobbet är smockfullt, och att jag känner att jag får mer saker gjorda på kvällarna de få timmar jag är hemma om datorn förblir ihopslagen.

Sen, när jag väl öppnar datorn, så blir det såsom nu, att jag inte har en aning om vad jag ska skriva om. Ska jag visa fler konstverk? Känns som om jag visat massor. Ska jag blogga om mitt senaste bakmästerverk Sabeltandad tigerkaka? Nej, den måste jag ju hålla hemlig tills boken kommer ut. Eller ska jag blogga om hur jag idag, på tunnelbanan, när jag bytte vagn, nåddes av den av alla damers sammandlagda parfymers skapade doft av sprillans nybakad sockerkaka med lite citron i smeten och ett ägg för mycket? Eller ska jag skriva om hur jag numera ständigt tänker på vilken utgångstemperatur mitt te har, och att med de 80 grader som te:et på jobbet håller så smakar mitt te som att någon har ljummat ned det genom att röra runt i det med en djupfryst tunn rätt så lång fisk. Både till smak och till temperatur.

Sen så jobbar jag ju med mina tankar om förra helgens Liljevalchs, men vill att recensionen ska vara så grundlig så det har blivit ett gigantiskt projekt till blogginlägg, så det lär dröja innan det ser arubabloggens ljus. Eller ska jag analysera min enkät som jag genomförde här till höger?

Äh, det blev detta.

Men, nu verkar ju allt jämntjockt och lagom mörkt, men så är inte fallet. Det är skönt i livet nu. Och det var länge sen jag sov så gott på nätterna.

Vi ses snart.

2 kommentarer:

Daniel Milton sa...

Äh, kom igen och kör Liljevalchsrecensionen. Den ser jag fram emot.

Ola sa...

den kommer, och tack för att du får den att känna sig efterlängtad.