lördag, december 19, 2009

Att visa sitt face.


Det finns en bloggare som kallar sig face, han är konstnär och skriver bloggen face 2.0.
I bloggen hype:ar han sig själv nästan mer än jag hype:ar mig själv i denna bloggen. Och han skriver om att alla undrar vem han är, och nu har även hans assistent börjat blogga. Båda bloggarna är delar av kulturdebattsiten kdebatt. Och jag måste erkänna att jag inte till fullo förstår avsikten med face. Om än jag gillar hans förkärlek till kollage med skådisen i huvudrollen i TV serien Kojak.

Men, det är inte darför jag bloggar om face. Det är nämligen så att jag hittade en konstnär som på riktigt grym nivå levererar konst i form av faces. Nämligen Dan Bergeron, aka fauxreel. Ovanstående bild är två av hans grymma streetart ansikten där han låter väggen skina igenom ansiktet, och låter ansiktet bli ett med väggen, ett med staden. Vackert!
Fatta en sån här på de turkosa busskurerna här ute på Färingsö!

Kram.


3 kommentarer:

Henrik - Pers perversa verser sa...

Asgrymt! Tänk om det blir som i filmen "Up!" och huset flyger iväg, då blir det Flying Face! Helt sjuk. :D Men jag håller med, SÅNA grejer skulle det finnas mer av. Ge alla tagare och psykotiska Konstfackelever smisk och ge riktiga streetartkonstnärer stipendium. Och väggar.

Daniel Milton sa...

Jag tror att 'Face' är en skojare, har nog inte så himla mycket att komma med förutom underhållande bloggar. Och det är väl inte så illa egentligen?

Ola sa...

Henrik, Flying face, det vore ngt. eller bara testa att printa ditt ansikte på en ballong, och sprida över götet, alla skulle ju fatta.

Daniel, oj, trodde du var en som kände face, intressant att du tror han är en skojare. Och nej, det är rätt harmlöst. Mer intressant än uppseendeväckande.